Planning

De lopende opleiding is gestart in 2017 en loopt tot 2020. Mogelijk start in 2019 de volgende opleiding. Toelating tot de opleiding geschiedt op basis van een intake.

De intake bestaat uit een schriftelijke selectie op basis van het intakeformulier en je tochtenlijst, en een praktijkgedeelte. Op basis van de intake word je al dan niet toegelaten tot de opleiding.

Planning intake:

  • uiterlijk op zaterdag 13 oktober 2018 dient je aanmelding binnen te zijn bij NLAIML
  • uiterlijk op 11 november 2018 ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor het praktijkdeel van de intake
  • op zondag 16 december 2016 vindt de eerste dag van het praktijkdeel van de intake plaats, bij Monte Cervino in Bergschenhoek
  • op vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2019 vindt in het buitenland (Zuid-Duitsland, Todtnau) de rest van de intake plaats (start op vrijdag 1 feb om 13 uur)

De concept planning van de rest van de opleiding van 2019 zie je onderstaand, en kun je op de Downloads pagina als pdf downloaden en ook als ics-bestand (om vervolgens te importeren in je agenda).

Nadere informatie over de kosten vind je in het document IML Opleidingsinformatie op de downloads. Dit betreffen de bedragen voor de opleiding van 2017; de kosten voor de nieuwe opleiding zullen hier niet significant van afwijken.