NLAIML bestuur

Jeroen van de Kletersteeg

Voorzitter

Jeroen van de Kletersteeg is eind april benoemd tot voorzitter. Een introductie volgt binnenkort.

Martine Bakker

Secretaris

Sinds een aantal jaar wandelt Martine met klanten op meerdere continenten en in uiteenlopende gebieden. Van de alpine sfeer op Groenland tot en met de Baekdu Daegan bergketen op het Koreaanse schiereiland, geniet zij volop van bergen en uitgestrekte landschappen. Samen met anderen een top bereiken is steeds weer een prachtige ervaring. Als Martine niet op pad is, houd ze zich bezig met het verbeteren van bedrijfsvoering en verandermanagement.
De Nederlandse opleiding tot International Mountain Leader heeft haar kennis en ervaring verder verrijkt en via lawinekunde het werkterrein (en speeltuin) vergroot. Nu die bijna is afgerond, draagt Martine graag via de rol van secretaris bij aan de nieuwe fase van de NLAIML. Naast grotere bekendheid van ons vak bij de Nederlandse bergsporter en -wandelaar, staat de groei naar een bruisende beroepsvereniging daarin centraal.

Holmer Roelvink

Penningmeester

Na zijn afgeronde studie Werktuigbouwkunde aan de TU Delft begon Holmer zijn eigen IT bedrijf op het gebied van softwareontwikkeling, onderhoud en support. Na 25 jaar ondernemerschap had hij sterk de behoefte om steeds vaker in de bergen te zijn en zijn kennis over de bergsport verder te vergroten en te delen. Toen Holmer hoorde van de Nederlandse IML opleiding heeft hij zich direct ingeschreven in 2016. De betrokkenheid bij de hele opleiding en zijn ondernemerschap leidden ertoe om zich kandidaat te stellen voor de functie van penningmeester. Begin 2020 is dat nieuwe avontuur gestart, in de laatste fase van de opleiding tot IML gids. Juist daarom word je IML-er; om met anderen de bergen in te gaan en die passie te delen.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen