NLAIML bestuur

Jeroen van de Kletersteeg

Voorzitter

Jeroen heeft na zijn studie financiële bedrijfskunde een internationale loopbaan gehad in het bankwezen. In zijn studietijd heeft hij veel rondgereisd in verre landen en avontuurlijke tochten gemaakt in Europa. In de winter ging hij graag skiën in de Franse Alpen. Zijn bankcarrière bracht hem naar Azië, Zuid-Afrika, Scandinavië en Noord-Amerika, waar hij met veel plezier heeft gewoond en gewerkt. Na terugkomst met zijn vrouw en kinderen is hij steeds vaker gaan skiën. Hij kreeg de smaak te pakken van tourskiën en in de zomer van het maken van huttentochten. De afgelopen tien jaar is Jeroen met zijn bedrijf Climex ondernemer in de energiemarkt en draagt daarmee bij aan de energietransitie. Jeroen heeft naast zijn werk diverse bestuurs- en adviesfuncties vervuld. Jeroen hoopt in de toekomst ook zelf met klanten de bergen in te gaan.

Martine Bakker

Secretaris

Sinds een aantal jaar wandelt Martine met klanten op meerdere continenten en in uiteenlopende gebieden. Van de alpine sfeer op Groenland tot en met de Baekdu Daegan bergketen op het Koreaanse schiereiland, geniet zij volop van bergen en uitgestrekte landschappen. Samen met anderen een top bereiken is steeds weer een prachtige ervaring. Als Martine niet op pad is, houd ze zich bezig met het verbeteren van bedrijfsvoering en verandermanagement.
De Nederlandse opleiding tot International Mountain Leader heeft haar kennis en ervaring verder verrijkt en via lawinekunde het werkterrein (en speeltuin) vergroot. Nu die bijna is afgerond, draagt Martine graag via de rol van secretaris bij aan de nieuwe fase van de NLAIML. Naast grotere bekendheid van ons vak bij de Nederlandse bergsporter en -wandelaar, staat de groei naar een bruisende beroepsvereniging daarin centraal.

Holmer Roelvink

Penningmeester

Na zijn afgeronde studie Werktuigbouwkunde aan de TU Delft begon Holmer zijn eigen IT bedrijf op het gebied van softwareontwikkeling, onderhoud en support. Na 25 jaar ondernemerschap had hij sterk de behoefte om steeds vaker in de bergen te zijn en zijn kennis over de bergsport verder te vergroten en te delen. In 2021 heeft hij de opleiding tot IML afgerond. De betrokkenheid bij de hele opleiding en zijn ondernemerschap leidden ertoe om zich kandidaat te stellen voor de functie van penningmeester. Sinds 2020 is ook dat nieuwe avontuur gestart. Juist daarom word je IML; om met anderen de bergen in te gaan en die passie te delen.